Capçalera
 FiloXarxa Diccionari enciclopèdic de filosofia: autors, conceptes, textos

Temes  -

El saber filosòfic El coneixement La realitat L'ésser humà L'acció humana La societat

Història -

Filosofia antiga i medieval Filosofia moderna Filosofia contemporània Mapa del web Ajuda i altres Descarregar "font grega"
Cerca continguts al web Pensament: autors, conceptes, textos, obres ...
Loading

Ajuda i altres

Què és FiloXarxa?

Instal·lar la font "Grega1" per veure els caràcters en grec

Com cercar dins de FiloXarxa?

Galeria d'imatges de filòsofs

Projecte WikiSofia


 

 

 

Cal instal·lar la font Grega1.ttf per tal de poder veure correctament els caràcters en grec. En cas contrari apareixen caràcters inintel·ligibles. Per tal de carregar la font grega primer cal "baixar-la". Cliqueu aquí per descarregar la font grega. Un cop descarregada l'heu d'instal·lar al vostre ordinador. Si feu servir Windows podeu fer-ho anant a "Panell de control" > fonts i instal·lar la font. O copiar la font grega1.ttf al directori o carpeta de fonts.

 

Per tal de cercar dins de FiloXarxa feu servir el quadro de cerca que apareix sempre en la part superior de l'esquerra. Podeu introduir el nom d'un autor, d'un concepte, de qualsevol terme o una cadena de text. Si la cadena de text està entre cometes es cercarà el contingut literal d'aquesta cadena. Per exemple, si introduïu en el quadro de cerca "conèixer és recordar" el cercador us durà a l'entrada que parla de Plató. (Si dins d'una entrada feu servir la combinació Ctrl+F fareu la cerca dins l'entrada en qüestió).

Tingueu en compte que en algunes ocasions el cercador pot no trobar una entrada que realment ja està disponible. Això és així perquè indexa el web cada cert temps, de manera que entrades escrites o incorporades recentment encara no les troba el motor de cerca.

Un altre sistema de cercar la informació és a través del mapa del web. En aquest cas també és possible que l'esmentat mapa no estigui plenament actualitzat, de manera que és possible que hi hagi més informació en el web de la que apareix en el mapa.

 

Galeria d'imatges de filòsofs. Seguint aquest enllaç podeu accedir a una galeria d'imatges de filòsofs. A més, en l'entrada de cada autor hi ha imatges d'aquest.

 

Properament s'oferirà una versió de FiloXarxa en un entorn Wiki que anomenarem WiquiSofia. Al tractar-se d'un sistema wiki es facilitarà l'edició col·laborativa. Qui vulgui podrà registar-se i canviar, modificar o afegir entrades, actualitzar la bibliografia, corregir errades, etc. Probablement aquest projecte es pugui tenir enllestit a començaments de 2010

 

 

 

 Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.